july, 2021

25jul8:00 pm9:15 pmŠto treba znati o treningu obiteljskog psaWebinar putem Skype-a – državne granice nisu prepreka

Event Details

Što? Kako? Zašto? Gdje?

Sve veći broj vlasnika pasa odlučuje se za trening pasa. Neki žele sami trenirati pse, neki vode pse na trening u grupi, a neki se odluče za individualne sate. U današnjem urbanom društvu neophodno je naučiti psa da nuždu obavlja vani, a dobra je odluka naučiti ga da dođe na poziv, da ne skače po ljudima, i sl. Vlasnici koji imaju više ambicija uključe se sa svojim ljubimcem u neki sport, kao što agiliti, njuškarenje, trikovi, itd.

Ponuda tečajeva i škola za pse u Zagrebu je velika. Isto tako, ako se pogleda video materijale o treningu on-line, može se vidjeti svega i svačega. Zato je važno znati odabrati onaj trening koji odgovara psu i vlasniku, a koji je u suglasnosti sa suvremenim znanjem i praksom.

Naša znanja o psećoj emocionalnosti i osobnosti, o epigenetici, o važnosti socijalizacije, vrstama opreme koja se koristi za pse te zakonodavstvo o dobrobiti životinja i opasnim psima, utjecali su na metodologiju treninga. Ispravnim odabirom metoda treninga moguće je postići da psi uče brzo i trajno, uz igru, bez posljedica na zdravlje, uz izgrađivanje odnosa sa vlasnikom i bez stvaranja problema u ponašanju.

Sadržaj webinara:

  • Zašto pse trenirati
  • Razlika treninga i dresure
  • Trening, socijalizacija i odgoj
  • Trening i problemi u ponašanju
  • Ovisi li trening o pasmini
  • Osnovni principi učenja i treninga pasa
  • Što svaki obiteljski pas treba znati
  • Pitanja i diskusija

 

On-line ulaznice

Cijena sudjelovanja za jednu osobu: 100 HRK (uplata može biti u EUR)

Za uplatu: IBAN HR4623600001102710189, obrt Argos, vl. Irena Petak.

Ako nekome više odgovara, moguća uplata na PayPal dr.sc.irena.petak@gmail.com

Molim naznačiti: „Što treba znati o treningu obiteljskog psa 25.07.2021“, te pošaljite potvrdu o uplati na e-mail dr.sc.irena.petak@gmail.com

 

Više informacija na Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/220497006473469

more

Time

(Sunday) 8:00 pm - 9:15 pm

X